Rólunk

A Főnix K+K termelő, építőipari és szolgáltató Kft.-t 2004.február.03.-án alapítottuk. Cégalapítóként arra törekedtünk, hogy folyamatosan növeljük részesedésünket a hazai piacon, valamint külföldi partnerkapcsolatok révén aktívan jelen legyünk a nemzetközi piacokon is. Később pedig megalapítottuk a Főnix Welding Kft-t. 

 Vállalataink egyik legfontosabb célkitűzése a lehető legszélesebb megrendelői kör kiépítése, azok igényeinek teljes körű kielégítése, akár kontinenseket átívelően is. Fontos célkitűzésünk a stabil, hosszútávú működés és fejlődés a jelenlegi gazdasági körülmények között is. Rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk az eddig megszerzett megrendelőink bizalmának megőrzésére, amit magasan kvalifikált, jól képzett szakemberekkel és menedzsmenttelgördülékeny ügyintézéssel, jól felszerelt gép és eszközparkkal, kiforrott beszállítói körrel tudunk biztosítani. 

 A Főnix csoport elkötelezettnek érzi magát a legmagasabb szintű minőségi és biztonsági követelmények, a határidők betartása valamint a versenyképes szolgáltatói árak képzése mellett. Bízunk benne, hogy hamarosan az Ön cégét is együttműködő partnereink sorában üdvözölhetjük.   

 Az alapítok és a szakemberek összefogása, a szakmai szempontokon túl erősítik a Főnix csoport gazdasági stabilitását és garanciavállaló képességét. Mindezek, a megrendelőink számára elengedhetetlen követelmények és ennek megfelelően a siker egyik kulcsának tekintjük. 

 Fő tevékenységeink: 

– Hő- és hideg szigetelés, bádogozás 

– Lakatos munkák 

– Szigetelés felmérés 

– Műszaki felmérés 

 Szolgáltatásaink: 

 A cégünk alapvető tevékenységi köre a teljes körű ipari és technológiai hőszigetelés és burkolás. Ehhez szorosan kapcsolódó szolgáltatásainkat szintén folyamatosan bővítjük. 

 Társaságunk működése: 

 A mai és a jövőbeni elvárások kielégítését a már említett jól képzett szakmai csapat és a stabil hátteret biztosító tulajdonosi kör szavatolja. Természetesen mindezekhez elengedhetetlen a modern berendezések és szerszámok megléte. Az alkalmazott kivitelezési eljárások magas szintű követelményei a szakmai és technológiai háttér folyamatos fejlesztését követeli meg. Tevékenységeinket a helyszíni szerelés esetén a megrendelő által biztosított munkaterületen végezzük. Törekszünk arra, hogy munkavégzésünket a minőség mellett a biztonság is jellemezze.